Chocolade. Veel chocolade.

Voor Andes Chocolatier mocht ik de fotografie verzorgen voor hun nieuwe brochure. Ik heb geprobeerd om de beelden zo goed mogelijk in camera te krijgen. De post-productie werd voor 99% in Apple Aperture gedaan. Ik moest slechts voor enkele foto’s beroep doen op externe software (Pixelmator).

Consistentie van de beelden was belangrijk en ik ben erg tevreden over het resultaat. Hier zijn enkele pagina’s uit de brochure. De omzetting van PDF naar JPG ging niet vlekkeloos, dus de kwaliteit is niet optimaal.

Andes_Chocolatier_IanSegal_1 Andes_Chocolatier_IanSegal_2 Andes_Chocolatier_IanSegal_3 Andes_Chocolatier_IanSegal_4 Andes_Chocolatier_IanSegal_5

Lay-out folder door Webwave

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *