Let’s feed South Africa promofilm

Xander Denys neemt dit jaar deel aan de Marathon Des Sables, een meerdaagse ultraloop van ongeveer 250km in de woestijn van Zuid-Marokko. De loop bestaat uit 6 etappes die in 7 dagen gelopen worden. Elke deelnemer is verplicht om zelf zijn rugzak met eten, drinken, slaapzak, en andere voorzieningen te dragen. Xander wil met zijn deelname geld inzamelen voor Feed South-Africa, een Zuid-Afrikaanse non-profit organisatie die voedingsprogramma’s opzet binnen townships voor kinderen van ouders die geen kansen hebben.

Let's Feed South-Africa from Ian Segal on Vimeo.

We bedachten samen deze promofilm en de opnames vonden plaats op een zonnige herfstdag in de Kalmthoutse Heide. De eerste grote acties om geld in te zamelen werden door enkele lagere scholen georganiseerd en daarom wilden we kinderen in de film aan bod laten komen. Ik maakte ook enkele foto’s die voor promo-materiaal en de website gebruikt werden.

20121001_Collage_FeedSA

Intussen werden nog verschillende acties opgezet om geld bijeen te zamelen en verschillende media zetten het project in de kijker. Je kan zelf je steentje bijdragen door het project te steunen. Ik wens Xander alvast veel succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *