Hoog

Sinds vorig jaar maak ik mijn persoonlijke foto’s bijna uitsluitend met analoge toestellen. Wat als experiment begon, is ondertussen een gewoonte geworden. Het was nodig om voor mijn persoonlijke foto’s op een andere manier te werk te gaan dan voor mijn opdrachten. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik in mijn vrije tijd ook aan het werk was.

Af en toe zal ik een van deze foto’s posten. Het zijnbeelden van vrouw, kinderen, familie en vrienden. Geen wereldschokkende beelden, geen technische toppers, maar dingen die me dierbaar zijn. Ik scan de negatieven zelf in en doe een minimale nabewerking: stofjes opkuisen en eventueel wat contrast toevoegen, meer niet. Ik geef ook geen uitleg. Laat de foto’s maar voor zich spreken.

20121019_Hoog_iansegal

 

One thought

  1. Personal work, blijft toch mijn favoriete manier om de liefde voor het vak te behouden. En als we dat op film doen geeft dat idd dat ietsje extra. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat er nog uit die Zeiss gaat komen, het eerste beeldje is in ieder geval al veelbelovend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *